Haydi Yemek Yap
En az malzemeli
Tariflerle

PRATİK BİLGİLER 7

Written By Azmalzemelimutfak on 5 Mart 2018 Pazartesi | Mart 05, 2018



HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL 7

 Pratik bilgilere devam ediyoruz sizlerde farklı pratik bilgiler varsa denemiş olarak azmalzemelimutfak@gmail.com adresine gönderin isminizle birlikte yayınlayayım.Hatta memleketinize has yemek tarifleriniz varsa reimleyin ve gönderin sizlerin resimleriyle birlikte paylaşayım.

KEKİN ÇÖKMEMESİ İÇİN:

Hazırladığınız kekin, fırında pişirirken çökmemesi için hamuru kalıbı ile birlikte fırına koymadan önce 5 dakika kadar dinlendirin.Hamurunuzun daha fazla kabardığını göreceksiniz.
  
YEŞİL SEBZE PİŞİRİRKEN:

Pişirdiğiniz sebzelerin renklerini kaybetmemesi için pişirme sırasında  bir adet kesme şeker yada limon suyu koyun.

 OMLETİNİZ TAVAYA YAPIŞMASIN:

Hazırladığınız omletin tavaya yapışmaması için, önce tavayı ocağa koyup iyice ısıtın sonra yağı döküp kızdırın. Daha sonra sonra karışımı tavaya alın ve ocağın altını kısın.

MİS KOKULU ODALAR İÇİN: 

Lambalarınızın üzerine kullanmadığınız parfümlerinizden  veya biraz vanilya sürerseniz, lambalarınızı yaktığınızda mis gibi koku yayılacaktır. Yalnız fazla abartmayınçünkü lamba ısındıkça kokunun daha fazla yayılmasını sağlayacaktır.
SHARE

0 yorum :

Yorum Gönder

Follow via Twitter