CİPSLİ PARMAK TAVUK
Malzemeler:
2 adet tavuk göğüs eti
2 su bardağı ufalanmış cips
1 su bardağı krema
Rende kaşar peyniri
1 adet yumurta
1 Çay kaşığı
tuz
Karabiber
2 su bardağı
kırılmış mısır cipsi – bulamak için
Yapılışı:
Göğüs etini
ince şeritler halinde keselim.Bir kasede krema, yumurta, kaşar peyniri ve
cipsi karıştıralım ,baharatları karışıma ilave edelim.
Yumurtayı
çatal yardımıyla çırpalım. Krema ve kaşar peyniri rendesini geniş bir
karıştıralım. Tavukları tek tek önce yumurtaya sonra krema ve kaşar karışımına
tekrar yumurtaya ve ardından cipse batırıp yağlı kağıt serilmiş fırın kabına dizelim.180
derecede önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirelim.
Afiyet Olsun
0 yorum :
Yorum Gönder