Haydi Yemek Yap
En az malzemeli
Tariflerle
Home » , » CİPSLİ PARMAK TAVUK

CİPSLİ PARMAK TAVUK

Written By Azmalzemelimutfak on 24 Ocak 2018 Çarşamba | Ocak 24, 2018



CİPSLİ PARMAK TAVUK

Malzemeler:

2 adet tavuk göğüs eti

2 su bardağı ufalanmış cips

1 su bardağı krema

Rende kaşar peyniri

1 adet yumurta

1 Çay kaşığı tuz

Karabiber

2 su bardağı kırılmış mısır cipsi – bulamak için

Yapılışı:

Göğüs etini ince şeritler halinde keselim.Bir kasede krema, yumurta, kaşar peyniri ve cipsi karıştıralım ,baharatları karışıma ilave edelim. 

Yumurtayı çatal yardımıyla çırpalım. Krema ve kaşar peyniri rendesini geniş bir karıştıralım. Tavukları tek tek önce yumurtaya sonra krema ve kaşar karışımına tekrar yumurtaya ve ardından cipse batırıp yağlı kağıt serilmiş fırın kabına dizelim.180 derecede önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirelim.

Afiyet Olsun

SHARE

0 yorum :

Yorum Gönder

Follow via Twitter