Malzemeler:
10 adet tavuk kanadı
1 su bardağı un
3 adet dövülmüş sarımsak
Tuz
Karabiber
2 adet yumurta
Pul biber
Yapılışı:
1 su bardağı un
3 adet dövülmüş sarımsak
Tuz
Karabiber
2 adet yumurta
Pul biber
Yapılışı:
Tavuk kanatlarının üzerine 4-5 yerinden bıçakla çizikler atalım.Kasede un,dövülmüş sarımsak,tuz,karabiber ve pul biberi karıştıralım.Yumurtaları bir kasede kırıp köpük haline gelene kadar az miktarda tuz ilavesi ile çırpalım.Üzerine çizik attığımız tavukları önce unlu karışıma sonra yumurtaya bulayıp bol kızgın yağda her tarafını kızartalım.
Ballı ve hardallı Tavuk Sos
2 yemek kaşığı mayonez
1,5 yemek kaşığı hardal
1,5 tatlı kaşığı bal
Yapılışı:
Tüm malzemeleri bir kasenin içerisinde karıştırıp Tavuk kanatların yanında servis yapalım.
Afiyet Olsun
2 yemek kaşığı mayonez
1,5 yemek kaşığı hardal
1,5 tatlı kaşığı bal
Yapılışı:
Tüm malzemeleri bir kasenin içerisinde karıştırıp Tavuk kanatların yanında servis yapalım.
Afiyet Olsun
0 yorum :
Yorum Gönder